– Nyeste nyhed øverst…

– Som for alle andre blev foråret 2020 meget meget mærkeligt. Sorggruppen måtte ikke mødes og det var et stort savn for alle. I maj fik vi endelig lov igen – med spritning og afstand.

– Som traditionen efterhånden foreskriver kom juletagselvbordet igen i 2019 fra Kokkekompaniet. Selvfølgelig inkl. ris a la mande! https://www.kokkekompagniet.dk En stor tak for mad til dem!
I år var der oven i købet julegaver i form af biografbilletter, da Logen Saxum gav os et rundhåndet bidrag.

– Katrine begyndte som leder af yngstegruppen i efteråret 2019. Det skal nok blive et godt samarbejde og der er ingen tvivl om, at børnene synes om Katrines selvskab!

– I 2019 stoppede Gitte som leder af yngstegruppen. Det var trist at sige farvel – både for børnene og de voksne. Vi har været rigtig glade for hendes store indsats og alting har en tid. Nu er det andre, der nyder godt af Gittes selvskab hveranden tirsdag.

– Igen i år (2018) kunne vi nyde det store juletagselvbord til vores juleafslutning. Selvfølgelig inkl. ris a la mande! https://www.kokkekompagniet.dk har igen været så gavmilde at sponsere og levere maden. En stor tak til dem!
I år var der oven i købet julegaver i form af biografbilletter, da Logen Saxum gav os et rundhåndet bidrag.

– Tak til Kokkekompagniet, som gav en festmiddag til vores sommerafslutning!

– I anledning af den store Danmarksindsamling, som i 2014 samlede ind til de verdens børn af verdens børn, der har mistet deres mor, lavede DR P4 Trekanten en udsendelse med vores sorggruppe. Tilia og Birgit drog i studiet i Vejle en meget tidlig morgen i en vældig snestorm for at fortælle lidt om gruppen. Her kan du høre et par klip fra udsendelsen Sorggrupper Undervejs i udsendelsen kunne man donere penge til den store DR indsamling. Samtidig kunne lokale firmaer donere penge til vores gruppe. Det betød, at de mindste børn kom til at nyde godt af nogle kreative gaver fra Panduro Hobby og at vi alle kan se frem til sommerafslutningen, hvor Kokkekompagniet har givet os en festmiddag!

– Tak til Beck´s Menu på Agtrupvej og Logen Saxum i Bramdrupdam, som giver maden til årets juleafslutning!

– Vi har valgt at mødes kl. 17.30 fremover. Til gengæld er maden – i hvert fald næsten – færdig, når børnene og de unge kommer.

– Så er sorggruppen for voksne søsat. Se mere på Sorggruppe for voksne . Vi forventer, at det kan tage lidt tid, inden gruppen bliver “løbet i gang”. Vi håber selvfølgelig, at den med tiden bliver lige så stor en succes som sorggruppen for børn og unge er.
OBS! I 2018 er konceptet ændret. Man er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte Kolding Selvhjælp.

– Snarest muligt i det nye år begynder der en ny sorggruppe i samarbejde med Frivillig Kolding – nemlig en gruppe for forældrene til de børn og unge, som går i vores 3 grupper. Det er tanken, at forældrene kan mødes i Frivillig Koldings lokaler over en bid mad, en kop kaffe og en snak. Mere om det meget snart!

– Vores nye voksne er Gitte Thybo Pihl. Gitte var med den sidste gang før jul for at møde os alle, inden hun for alvor blev kastet ud i det her i det nye år. Vi synes, at vi er meget priviligerede, fordi Gitte vil være sammen med os og børnene. Vi glæder os meget til samarbejdet!

– Til juleafslutningen sagde vi farvel til vores to frivillige hjælpere Ruth og Anne. Vi har været rigtig glade for at have dem med og de har på hver deres måde haft en stor plads i gruppen. Vi ønsker dem al mulig godt i det nye år!